Teambegeleiding

Succesvolle teams worden gecreëerd, soms lukt het teams zelf, soms is een beetje ondersteuning van buitenaf nodig. Wij hebben de ervaring en de passie om de slijpsteen te zijn voor deze ontwikkeling.

Met de Team Performance Meter onderzoeken we:

Vervolgens koppelen we de resultaten terug aan het team en gaan we aan de slag om een passend programma te maken. Vervolgens gaan we aan de slag met de uitvoering van een uitdagend programma om het team óf weer op de rails te krijgen, of verder te ontwikkelen van “Good” naar “Great”. 

 

Dit doen we variërend buiten en binnen. Buiten om met elkaar te verbinden en de lichamelijk vitaliteit te verhogen. Buiten om te leren samenwerken en scherp met elkaar te kunnen communiceren. Binnen om met elkaar te onderzoeken welke toekomst we willen creëren en wat daarvoor nodig is. 

 

Onze ervaring is dat we vaak wel weten wat we moeten doen, maar niet altijd doen wat we weten. Vandaar dat we als teamcoaches aandacht besteden aan het vrijmaken van de kennis en ervaring in het team, eerder dan nieuwe kennis erin stoppen. Eerder confronteren dan nieuwe modellen naar binnen brengen. Eerder afleren van te veel van het goede dan heel nieuw gedrag leren. 

 

Teambegeleiding is maatwerk. De ingrediënten hiervoor bestaan uit vele interventies, groot en klein. Onze passie ligt erin om gezamenlijk het team naar het volgend niveau te brengen. Doorlooptijden liggen tussen de maand en zes maanden.